keywords:
Bookmark and Share



Front Back
Question: 1
What are two valid actions that can be applied to a frame by a Layer 2 firewall filter? (Choose
two.)
A. log
B. loss-priority
C. sample
D. count
Answer: B, D
Question: 2
Which two statements describe differences between IPv4 and IPv6? (Choose two.)
A. IPsec is built into IPv6.
B. IPv6 uses a 32-bit (4-byte) address and can support up to 4,294,967,296 addresses.
C. IPv4 supports extension headers whereas IPv6 options are integrated into the base.
D. IPv6 eliminates the need for NAT.
Answer: A, D
Question: 3
You must configure an OSPF area that does not accept type 3 link-state advertisements (LSAs)
from area 0 (other than the default route). You have configured your area to be stub, but you
still see type 3 LSAs.
What will account for this behavior?
A. You should have configured your area as totally stubby.
B. You should have used a not-so-stubby-area.
C. You are experiencing a routing loop.
D. You have exported routes into OSPF.
Answer: A
Question: 4
You have configured an IP-IP tunnel between Router A and Router B.
Which Junos operational mode command is used to verify that the tunnel interface is up and
operational?
A. show chassis tunnel status
B. show tunnel interface
C, show interfaces terse
D. show interfaces tunnel
Answer: C
Question: 5
Which IS-IS packet is used to determine the level of an IS-IS neighbor?
A. IIH
B. LSP
C. PSNP
D. CSNP
Answer: A
Question: 6
Router A is an OSPF router connected to both Area 0 and Area 1. Area1 has been configured
as a stub area.
Which two LSA types does Router A suppress from Area 1?
A. Router LSA
B. External LSA
C. Summary LSA
D. ASBR Summary LSA
Answer: B,D
Question: 7
You are logged into a router and have navigated to the [edit routing-options] level of the
hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 10.10.10.1 as its primary
next-hop and 10.10.10.5 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this scenario?
A. set static route 8/8 10.10.10.1 qualified-next- hop 10.10.10.5 pref 10
B. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 secondary-next-hop 10.10.10.5 preference 10
C. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 qualified-next-hop 10.10.10.5 preference 10
D. set static route 8/8 next-hop [10.10.10.1 10.10.10.5] pref 10
Answer: C
Question: 8
Which Junos operational mode command is used to verify that load balancing is working as
expected?
A. show route all
B. show route extensive
C. show route balancing
D. show route forwarding-table
 
Answer: D
Question: 10 Which two values displayed in the output from the show spanning-tree mstp configuration command must match on all switches participating in the same MSTP region? (Choose two.) A. root bridge identifier B. authentication checksum C. context identifier D. configuration digest
Answer: C, D
Question: 11
Which role does the router ID (RID) have in the BGP route selection process?
A. The router ID is evaluated immediately after MED to determine route preference.
B. The router ID is evaluated last in the route selection process.
C. The router ID is evaluated after the cluster length; a higher router ID is chosen.
D. The router ID is evaluated after analyzing the IGP metric cost.
Answer: C
Question: 12
You are logged into a router and have navigated to the [edit routing-options] level of the
hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 43.18.7.1 as its primary
next-hop and 76.13.10.2 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this setup?
A. set static route 0/0 76.13.10.2 qualified-next-hop 43.18.7.1 pref 10
B. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 secondary-next-hop 76.13.10.2 preference 10
C. set static route 0/0 next-hop [76.13.10.2 10.10.10.5] pref 10
D. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 qualified-next-hop 76.13.10.2 preference 10
Answer: D
Question: 14 You have recently implemented a graceful Routing-Engine switchover (GRES) and want to further reduce down time if a Routing Engine (RE) failure occurs. Which two features can be configured on this device to reduce its downtime in this situation? A. VRRP B. GR C. BFD D. NSR
Answer: D, B
Question: 15 Which BGP state denotes a fully operational session? A, Established B. Active C. Operational D. Connect
Answer: A
Question: 18
You have been asked to configure an IPv6 address for a group of interfaces that could belong
on different routers. If a packet is sent to that address, it should be received by all routers in
the group.
Which address type would be suited for these requirements?
A. unicast
B. multicast
C. anycast
D. broadcast
Answer: B
Question: 19
What is the function of the hop limit field in the IPv6 header?
A. It limits the diameter of the network to 20 hops.
B. It sets the number of hops in the network to be equal to the MPLS header time-to live (TTL).
C. It replaces the time-to-live (TTL) field in IPv4.
D. It represents future extensibility to the protocol.
Answer: C
Question: 20
You have been asked to define a default gateway for traffic leaving a router. This route should
use interface so-0/0/0 as its next-hop.
Which type of route would be suited for this scenario?
A. a static route
B. a generated route
C. a martian route
D. an aggregate route
Answer: A
Question: 22 You are asked to design a Layer 2 switched topology that can automatically recover from link failures. Which type of protocol would you consider in your design? A. GSTP B. LLDP C. LFM D. MSTP
Answer: D
Question: 24 You have configured MPLS and RSVP in your network using all of the Junos defaults. You established an LSP in your network which is reporting an Up status but no traffic is using it. Which two statements reflect potential causes for this issue? (Choose two.) A. The LSP egress address is a physical interface address. B. family mpls was omitted from the router configurations. C. No BGP routes are being advertised from the remote neighbor. D. The LSP egress address does not match the BGP next-hop address.
Answer: C, D
Question: 25 Using industry best practices, what is true regarding an external BGP session? A. BGP neighbors belong to the same AS B. BGP neighbors belong to a different AS. C. BGP sessions rely on a static route for reach ability. D. BGP sessions will be established between loopback interface addresses.
Answer: C
Question: 26
You own a home network connecting through an always-on connection and need to assign
IPv6 addresses to your routers. Because you want to follow the guidelines spelled out in RFC
3177, you want to design your network with the correct prefixes.
Which prefix would your ISP likely allocate to your network?
A. 47-bit prefix
B. 48-bit prefix
C. 64-bit prefix
D. 128-bit prefix
Answer: B
Question: 27
Which two BGP attributes are modified by default when they are passed between external
BGP peers? (Choose two.)
A. MED
B. AS-Path
C. Communities
D. Next Hop
Answer: B, D
Question: 29
Which two statements about BGP are accurate? (Choose two.)
A. BGP uses UDP port 500 for connectivity.
B. BGP uses TCP port 179 for connectivity.
C. External peering sessions require an underlying IGP.
D. Internal peering sessions require an underlying IGP.
Answer: B, D
Question: 30 Which three elements contribute to the bridge ID when configuring RSTP? (Choose 2) A. designated MAC address B. priority C. extended system ID D. root ID E. bridge address
Answer: B, C, E
Question: 31 You want to influence how traffic enters your network. Using industry best practices, which two BGP attributes would you modify to accomplish this goal? (Choose two.) A. AS Path B. Local Preference C. Next Hop D. MED
Answer: A, D
Question: 32
You have recently installed a second Routing Engine (RE) in your router.
Which two statements correctly describe the expected behavior if the primary RE fails?
(Choose two.)
A. The backup RE will assume the master role once the packet forwarding engine restarts.
B. The backup RE will immediately assume the master role.
C. The new master RE restarts the routing protocol process (rpd) and establishes any required
adjacencies based on the configuration.
D. The new master RE maintains the existing protocol adjacencies initially established by the
previous master RE.
Answer: A, C
Question: 33
Which command would you use to verify the presence of VPN routes on a PE device?
A. show route table bgp.13vpn.0
B. show route protocol bgp terse
 
count
C. show route table inet.0
D. show route route-type vpn
Answer: A
Question: 34
Which statement is true of a Layer 2 circuit?
A. Layer 2 circuits use BGP for signaling.
B. Layer 2 circuits use OSPF for signaling.
C. Layer 2 circuits use LDP for signaling
D. Layer 2 circuits rely on RSVP for signaling.
Answer: C
Question: 36
What are three circumstances under which a router sends link-state PDUs (Choose three.)
A. LSPs are sent periodically every 9 seconds.
B. LSPs are sent when there is a network change.
C. LSPs are sent during adjacency formation.
D. LSPs are sent in response to CSNP messages.
E. LSPs are sent in response to PSNP messages
Answer: B, C, E
Question: 37
In an RSTP network, which combination of port types can exist on the root bridge?
A. There can be some combination of designated ports and backup ports.
B. There can be some combination of root ports and alternate ports.
C. All ports will be designated ports.
D. All ports will be root ports.
Answer: C
Question: 38
Your company has purchased two new Juniper Networks MX480 routers. Your manager has
asked you to add these two devices to the existing IS-IS network.
Which two rules about IS-IS adjacencies must you consider when carrying out the
configuration? (Choose two.)
A. For Level 1 adjacencies, area IDs must be the same.
B. For Level 2 adjacencies, area IDs must be the same.
C. The IS-IS levels configured on the interfaces must be the same.
D. The IS-IS levels on the interfaces can be different.
Answer: A, C
Question: 39 In the evaluation of an RSTP configuration BPDU, which two values are contained in the Bridge ID value? (Choose two.) A. root bridge address B. priority C. originating bridge address D. port number
Answer: B, C
Question: 40 Under which Junos configuration hierarchy is a load-balancing policy applied? A. [edit routing-options family inet] B. [edit forwarding-options forwarding- table] C. [edit routing-options forwarding-table] D. [edit forwarding-options forwarding-table]
Answer: C
Question: 41 Which two configuration elements are defined under an MSTP instance? (Choose two.) A. revision-level B. bridge-priority C. mstp-level D. vlan
Answer: B, D
Question: 43
Which protocol is used by wired Ethernet to manage frame collisions?
A. IEEE 802.3 active monitoring
B. IEEE 802.5 active monitoring
C. carrier-sense multiple access with collision avoidance
D. carrier-sense multiple access with collision detection
Answer: D
Question: 44
You have been asked to provision a service provider’s network to accommodate Layer 3 VPNs
as defined in RPC 4364.
Which three tasks must be performed before the provider core is ready to carry VPN traffic?
(Choose three.)
A. All P routers and PE routers must be configured to support MPLS administrative-groups
(colors)
B. All PE routers must be configured to support Multiprotocol BGP (MP-BGP)
C. All P routers and PE routers must have a signaling protocol such as RSVP or LDP enabled
D. All P routers and PE routers must have a discovery protocol such as LLDP or CDP enabled
E. All P routers and PE routers must have MPLS reachability to PE routers
Answer: B, C, E
Question: 45
You would like two LDP routers on opposite sides of your network to become neighbors.
Which LDP message is used to form this relationship?
A. basic discovery
B. extended discovery
C. peer discovery
D. remote discovery
Answer: B
Question: 46
In which two environments would BGP add value? (Choose two)
A. an enterprise environment with a single upstream connection
B. an enterprise environment with multiple upstream connections
C. a service provider environment
D. a home office environment
Answer: B, C
Question: 49
You are logged into a router and issue the command show route protocol bgp. You see that
you have received the route 10.0.4/24 from two different peers. Both peers were learned using
IBGP and Local-Preference, MED, Origin, and AS-path are equal.
Which criteria is used for this situation?
A. cluster length
B. router ID (RID)
C. peer ID
D. IGP cost
Answer: D
Question: 50
How many equal-cost paths can be assigned to a single route in the Junos OS?
A. 4
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: B
Question: 51
You want to configure support for an IPv6 environment
In which hierarchy would you configure an OSPF area?
A. [edit protocols ospf-v6]
B. [edit protocols ipv6-ospf]
C. [edit protocols ipv6]
D. [edit protocols ospf3]
Answer: D
Question: 52
Which action does the local router take after sending a Notification message to a remote peer?
A. It begins to send route update information.
B. It tears down the TCP session and attempts to re-establish it.
C. It waits for the remote router to acknowledge that it is ready to receive routes
D. It changes its local state to Established
Answer: B
Question: 53
You have been asked to configure and assign addresses for your IPv6 routers in your network
using dynamic assignment of DNS servers. You do not want the MAC address included as part
of the IPv6 address.
Which method of address assignment would accomplish these requirements?
A. DHCP
B. stateless auto configuration
C. DHCPv6
D. stateful auto configuration
Answer: C
Question: 55
Which three functions are performed by an OSPF area border router (ABR)? (Choose three.)
A. flooding Summary LSAs to connected areas
B. flooding ASBR Summary LSAs to connected areas
C. generating all Router LSAs for connected neighbors
D. performing summarization on routes headed to Area 0
E. flooding NSSA External LSAs to Area 0
Answer: A,B,D
Question: 56
A customer configures a bridge domain using a VLAN ID of 222
Which configuration will allow for the switch to potentially look at the IP header of incoming
frames tagged with a VLAN ID of 222?
A. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
layer3-interface irb .0;
}
B. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
layer3-interface lt .0;
}
C. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
routing-interface lt .0;
}
D. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
routing-interface irb .0;
}
Answer: D
Question: 57
Your area border router (ABR) receives type 1,2, and 5 link-state advertisements (LSAs) from
a non-backbone area.
What would the ABR do with the information learned from the non-backbone area?
A. The ABR will generate type 2 and 3 LSAs and flood type 5 LSAs to the backbone area.
B. The ABR will generate only type 3 LSAs and flood only type 5 LSAs to the backbone area.
C. The ABR will generate type 3 and 4 LSAs, and flood type 5 LSAs to the backbone area.
D. The ABR will generate only type 4 LSAs and flood only type 5 LSAs to the backbone area.
Answer: C
Question: 58
Which label operation is performed by an MPLS ingress router/
A. pop
B. push
C. replace
D. swap
Answer: B
Question: 59
An RSVP LSP in your network is operational but you are receiving complaints about network
throughput across the LSP.
You suspect that the RSVP bandwidth was omitted from the router configuration.
Which operational mode command will help you verify your suspicions?
A. show interfaces terse
B. show mpls lsp extensive
C. show rsvp neighbor detail
D. show rsvp bandwidth
Answer: B
Question: 60
After configuring OSPF between two routers, you check for an adjacency. You see that the
adjacencies are not coming up on an Ethernet segment.
What are two reasons that would cause this situation? (Choose two.)
A. You have a mismatched IP subnet/mask
B. Your hello timer intervals are mismatched
C. You are not using the same Junos version on each side
D. You priority values are mismatched
Answer: A, B
Question: 61
What is contained in an IS-IS CSNP message/
A. all of the headers of the LSPs in a router’s link-state database
B. all of the IP routes in a router’s link-state database
C. all of the IP routes in a router’s routing table
D. all of the LSPs in a router’s link-state database
Answer: A
Question: 62
You want to ensure that your RSVP LSPs are following a particular path across the network.
Which RSVP object ensures that you desire will be met?
A. explicit route object
B. record route object
C. session object
D. traffic specification object
Answer: A
x of y cards Next > >|