Printed from www.StudyDroid.com

JNCIS-SP
musicfreak58

Front Back

Question: 1
What are two valid actions that can be applied to a frame by a Layer 2 firewall filter? (Choose
two.)
A. log
B. loss-priority
C. sample
D. count


Answer: B, D


Question: 2
Which two statements describe differences between IPv4 and IPv6? (Choose two.)
A. IPsec is built into IPv6.
B. IPv6 uses a 32-bit (4-byte) address and can support up to 4,294,967,296 addresses.
C. IPv4 supports extension headers whereas IPv6 options are integrated into the base.
D. IPv6 eliminates the need for NAT.


Answer: A, D


Question: 3
You must configure an OSPF area that does not accept type 3 link-state advertisements (LSAs)
from area 0 (other than the default route). You have configured your area to be stub, but you
still see type 3 LSAs.
What will account for this behavior?
A. You should have configured your area as totally stubby.
B. You should have used a not-so-stubby-area.
C. You are experiencing a routing loop.
D. You have exported routes into OSPF.


Answer: A


Question: 4
You have configured an IP-IP tunnel between Router A and Router B.
Which Junos operational mode command is used to verify that the tunnel interface is up and
operational?
A. show chassis tunnel status
B. show tunnel interface
C, show interfaces terse
D. show interfaces tunnel


Answer: C


Question: 5
Which IS-IS packet is used to determine the level of an IS-IS neighbor?
A. IIH
B. LSP
C. PSNP
D. CSNP


Answer: A


Question: 6
Router A is an OSPF router connected to both Area 0 and Area 1. Area1 has been configured
as a stub area.
Which two LSA types does Router A suppress from Area 1?
A. Router LSA
B. External LSA
C. Summary LSA
D. ASBR Summary LSA


Answer: B,D


Question: 7
You are logged into a router and have navigated to the [edit routing-options] level of the
hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 10.10.10.1 as its primary
next-hop and 10.10.10.5 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this scenario?
A. set static route 8/8 10.10.10.1 qualified-next- hop 10.10.10.5 pref 10
B. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 secondary-next-hop 10.10.10.5 preference 10
C. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 qualified-next-hop 10.10.10.5 preference 10
D. set static route 8/8 next-hop [10.10.10.1 10.10.10.5] pref 10


Answer: C


Question: 8
Which Junos operational mode command is used to verify that load balancing is working as
expected?
A. show route all
B. show route extensive
C. show route balancing
D. show route forwarding-table
 


Answer: D


Question: 10 Which two values displayed in the output from the show spanning-tree mstp configuration command must match on all switches participating in the same MSTP region? (Choose two.) A. root bridge identifier B. authentication checksum C. context identifier D. configuration digest


Answer: C, D


Question: 11
Which role does the router ID (RID) have in the BGP route selection process?
A. The router ID is evaluated immediately after MED to determine route preference.
B. The router ID is evaluated last in the route selection process.
C. The router ID is evaluated after the cluster length; a higher router ID is chosen.
D. The router ID is evaluated after analyzing the IGP metric cost.


Answer: C


Question: 12
You are logged into a router and have navigated to the [edit routing-options] level of the
hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 43.18.7.1 as its primary
next-hop and 76.13.10.2 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this setup?
A. set static route 0/0 76.13.10.2 qualified-next-hop 43.18.7.1 pref 10
B. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 secondary-next-hop 76.13.10.2 preference 10
C. set static route 0/0 next-hop [76.13.10.2 10.10.10.5] pref 10
D. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 qualified-next-hop 76.13.10.2 preference 10


Answer: D


Question: 14 You have recently implemented a graceful Routing-Engine switchover (GRES) and want to further reduce down time if a Routing Engine (RE) failure occurs. Which two features can be configured on this device to reduce its downtime in this situation? A. VRRP B. GR C. BFD D. NSR


Answer: D, B


Question: 15 Which BGP state denotes a fully operational session? A, Established B. Active C. Operational D. Connect


Answer: A


Question: 18
You have been asked to configure an IPv6 address for a group of interfaces that could belong
on different routers. If a packet is sent to that address, it should be received by all routers in
the group.
Which address type would be suited for these requirements?
A. unicast
B. multicast
C. anycast
D. broadcast


Answer: B


Question: 19
What is the function of the hop limit field in the IPv6 header?
A. It limits the diameter of the network to 20 hops.
B. It sets the number of hops in the network to be equal to the MPLS header time-to live (TTL).
C. It replaces the time-to-live (TTL) field in IPv4.
D. It represents future extensibility to the protocol.


Answer: C


Question: 20
You have been asked to define a default gateway for traffic leaving a router. This route should
use interface so-0/0/0 as its next-hop.
Which type of route would be suited for this scenario?
A. a static route
B. a generated route
C. a martian route
D. an aggregate route


Answer: A


Question: 22 You are asked to design a Layer 2 switched topology that can automatically recover from link failures. Which type of protocol would you consider in your design? A. GSTP B. LLDP C. LFM D. MSTP


Answer: D


Question: 24 You have configured MPLS and RSVP in your network using all of the Junos defaults. You established an LSP in your network which is reporting an Up status but no traffic is using it. Which two statements reflect potential causes for this issue? (Choose two.) A. The LSP egress address is a physical interface address. B. family mpls was omitted from the router configurations. C. No BGP routes are being advertised from the remote neighbor. D. The LSP egress address does not match the BGP next-hop address.


Answer: C, D


Question: 25 Using industry best practices, what is true regarding an external BGP session? A. BGP neighbors belong to the same AS B. BGP neighbors belong to a different AS. C. BGP sessions rely on a static route for reach ability. D. BGP sessions will be established between loopback interface addresses.


Answer: C


Question: 26
You own a home network connecting through an always-on connection and need to assign
IPv6 addresses to your routers. Because you want to follow the guidelines spelled out in RFC
3177, you want to design your network with the correct prefixes.
Which prefix would your ISP likely allocate to your network?
A. 47-bit prefix
B. 48-bit prefix
C. 64-bit prefix
D. 128-bit prefix


Answer: B


Question: 27
Which two BGP attributes are modified by default when they are passed between external
BGP peers? (Choose two.)
A. MED
B. AS-Path
C. Communities
D. Next Hop


Answer: B, D


Question: 29
Which two statements about BGP are accurate? (Choose two.)
A. BGP uses UDP port 500 for connectivity.
B. BGP uses TCP port 179 for connectivity.
C. External peering sessions require an underlying IGP.
D. Internal peering sessions require an underlying IGP.


Answer: B, D


Question: 30 Which three elements contribute to the bridge ID when configuring RSTP? (Choose 2) A. designated MAC address B. priority C. extended system ID D. root ID E. bridge address


Answer: B, C, E


Question: 31 You want to influence how traffic enters your network. Using industry best practices, which two BGP attributes would you modify to accomplish this goal? (Choose two.) A. AS Path B. Local Preference C. Next Hop D. MED


Answer: A, D


Question: 32
You have recently installed a second Routing Engine (RE) in your router.
Which two statements correctly describe the expected behavior if the primary RE fails?
(Choose two.)
A. The backup RE will assume the master role once the packet forwarding engine restarts.
B. The backup RE will immediately assume the master role.
C. The new master RE restarts the routing protocol process (rpd) and establishes any required
adjacencies based on the configuration.
D. The new master RE maintains the existing protocol adjacencies initially established by the
previous master RE.


Answer: A, C


Question: 33
Which command would you use to verify the presence of VPN routes on a PE device?
A. show route table bgp.13vpn.0
B. show route protocol bgp terse
 
count
C. show route table inet.0
D. show route route-type vpn


Answer: A


Question: 34
Which statement is true of a Layer 2 circuit?
A. Layer 2 circuits use BGP for signaling.
B. Layer 2 circuits use OSPF for signaling.
C. Layer 2 circuits use LDP for signaling
D. Layer 2 circuits rely on RSVP for signaling.


Answer: C


Question: 36
What are three circumstances under which a router sends link-state PDUs (Choose three.)
A. LSPs are sent periodically every 9 seconds.
B. LSPs are sent when there is a network change.
C. LSPs are sent during adjacency formation.
D. LSPs are sent in response to CSNP messages.
E. LSPs are sent in response to PSNP messages


Answer: B, C, E


Question: 37
In an RSTP network, which combination of port types can exist on the root bridge?
A. There can be some combination of designated ports and backup ports.
B. There can be some combination of root ports and alternate ports.
C. All ports will be designated ports.
D. All ports will be root ports.


Answer: C


Question: 38
Your company has purchased two new Juniper Networks MX480 routers. Your manager has
asked you to add these two devices to the existing IS-IS network.
Which two rules about IS-IS adjacencies must you consider when carrying out the
configuration? (Choose two.)
A. For Level 1 adjacencies, area IDs must be the same.
B. For Level 2 adjacencies, area IDs must be the same.
C. The IS-IS levels configured on the interfaces must be the same.
D. The IS-IS levels on the interfaces can be different.


Answer: A, C


Question: 39 In the evaluation of an RSTP configuration BPDU, which two values are contained in the Bridge ID value? (Choose two.) A. root bridge address B. priority C. originating bridge address D. port number


Answer: B, C


Question: 40 Under which Junos configuration hierarchy is a load-balancing policy applied? A. [edit routing-options family inet] B. [edit forwarding-options forwarding- table] C. [edit routing-options forwarding-table] D. [edit forwarding-options forwarding-table]


Answer: C


Question: 41 Which two configuration elements are defined under an MSTP instance? (Choose two.) A. revision-level B. bridge-priority C. mstp-level D. vlan


Answer: B, D


Question: 43
Which protocol is used by wired Ethernet to manage frame collisions?
A. IEEE 802.3 active monitoring
B. IEEE 802.5 active monitoring
C. carrier-sense multiple access with collision avoidance
D. carrier-sense multiple access with collision detection


Answer: D


Question: 44
You have been asked to provision a service provider’s network to accommodate Layer 3 VPNs
as defined in RPC 4364.
Which three tasks must be performed before the provider core is ready to carry VPN traffic?
(Choose three.)
A. All P routers and PE routers must be configured to support MPLS administrative-groups
(colors)
B. All PE routers must be configured to support Multiprotocol BGP (MP-BGP)
C. All P routers and PE routers must have a signaling protocol such as RSVP or LDP enabled
D. All P routers and PE routers must have a discovery protocol such as LLDP or CDP enabled
E. All P routers and PE routers must have MPLS reachability to PE routers


Answer: B, C, E


Question: 45
You would like two LDP routers on opposite sides of your network to become neighbors.
Which LDP message is used to form this relationship?
A. basic discovery
B. extended discovery
C. peer discovery
D. remote discovery


Answer: B


Question: 46
In which two environments would BGP add value? (Choose two)
A. an enterprise environment with a single upstream connection
B. an enterprise environment with multiple upstream connections
C. a service provider environment
D. a home office environment


Answer: B, C


Question: 49
You are logged into a router and issue the command show route protocol bgp. You see that
you have received the route 10.0.4/24 from two different peers. Both peers were learned using
IBGP and Local-Preference, MED, Origin, and AS-path are equal.
Which criteria is used for this situation?
A. cluster length
B. router ID (RID)
C. peer ID
D. IGP cost


Answer: D


Question: 50
How many equal-cost paths can be assigned to a single route in the Junos OS?
A. 4
B. 16
C. 32
D. 64


Answer: B


Question: 51
You want to configure support for an IPv6 environment
In which hierarchy would you configure an OSPF area?
A. [edit protocols ospf-v6]
B. [edit protocols ipv6-ospf]
C. [edit protocols ipv6]
D. [edit protocols ospf3]


Answer: D


Question: 52
Which action does the local router take after sending a Notification message to a remote peer?
A. It begins to send route update information.
B. It tears down the TCP session and attempts to re-establish it.
C. It waits for the remote router to acknowledge that it is ready to receive routes
D. It changes its local state to Established


Answer: B


Question: 53
You have been asked to configure and assign addresses for your IPv6 routers in your network
using dynamic assignment of DNS servers. You do not want the MAC address included as part
of the IPv6 address.
Which method of address assignment would accomplish these requirements?
A. DHCP
B. stateless auto configuration
C. DHCPv6
D. stateful auto configuration


Answer: C


Question: 55
Which three functions are performed by an OSPF area border router (ABR)? (Choose three.)
A. flooding Summary LSAs to connected areas
B. flooding ASBR Summary LSAs to connected areas
C. generating all Router LSAs for connected neighbors
D. performing summarization on routes headed to Area 0
E. flooding NSSA External LSAs to Area 0


Answer: A,B,D


Question: 56
A customer configures a bridge domain using a VLAN ID of 222
Which configuration will allow for the switch to potentially look at the IP header of incoming
frames tagged with a VLAN ID of 222?
A. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
layer3-interface irb .0;
}
B. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
layer3-interface lt .0;
}
C. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
routing-interface lt .0;
}
D. [edit]
user@switch# show bridge-domains
vlan_222 {
vlan-id 222;
routing-interface irb .0;
}


Answer: D


Question: 57
Your area border router (ABR) receives type 1,2, and 5 link-state advertisements (LSAs) from
a non-backbone area.
What would the ABR do with the information learned from the non-backbone area?
A. The ABR will generate type 2 and 3 LSAs and flood type 5 LSAs to the backbone area.
B. The ABR will generate only type 3 LSAs and flood only type 5 LSAs to the backbone area.
C. The ABR will generate type 3 and 4 LSAs, and flood type 5 LSAs to the backbone area.
D. The ABR will generate only type 4 LSAs and flood only type 5 LSAs to the backbone area.


Answer: C


Question: 58
Which label operation is performed by an MPLS ingress router/
A. pop
B. push
C. replace
D. swap


Answer: B


Question: 59
An RSVP LSP in your network is operational but you are receiving complaints about network
throughput across the LSP.
You suspect that the RSVP bandwidth was omitted from the router configuration.
Which operational mode command will help you verify your suspicions?
A. show interfaces terse
B. show mpls lsp extensive
C. show rsvp neighbor detail
D. show rsvp bandwidth


Answer: B


Question: 60
After configuring OSPF between two routers, you check for an adjacency. You see that the
adjacencies are not coming up on an Ethernet segment.
What are two reasons that would cause this situation? (Choose two.)
A. You have a mismatched IP subnet/mask
B. Your hello timer intervals are mismatched
C. You are not using the same Junos version on each side
D. You priority values are mismatched


Answer: A, B


Question: 61
What is contained in an IS-IS CSNP message/
A. all of the headers of the LSPs in a router’s link-state database
B. all of the IP routes in a router’s link-state database
C. all of the IP routes in a router’s routing table
D. all of the LSPs in a router’s link-state database


Answer: A


Question: 62
You want to ensure that your RSVP LSPs are following a particular path across the network.
Which RSVP object ensures that you desire will be met?
A. explicit route object
B. record route object
C. session object
D. traffic specification object


Answer: A


Question: 63
Which statement is true about the operation of Layer 2 VPNs?
A. Layer 2 VPNs require that CE devices use the same Layer 2 encapsulation
B. Layer 2 VPNs do not permit CE devices to operate a Later 3 protocol with each other
C. Service provider routers must evaluate the IP header of packets as they traverse their
network
D. Layer 2 VPNs allow CEs to use different encapsulations on either side of the VPN.


Answer: D


Question: 66
An Ethernet bridge is configured such that all interfaces are in a single broadcast domain.
By default, which two tasks does the bridge perform in response to receiving a multicast frame?
(Choose two)
A. It learns the source MAC address
B. It drops the frame.
C. It floods the frame out of all interfaces except the one on which it was received
D. It floods the frame out of particular interfaces based on its multicast MAC table


Answer: A, C


Question: 68
You are logged into a PE router participating in a Layer 3 VPN as defined in RFC 4364. You
would like to ping the remotely connected CE router’s loopback address. The address of the
loopback is 122.161.2.1, the VPN routing-instance is called VPN-C.
Which command will accomplish this goal?
A. ping instance VPN-C 122.161.2.1
B. ping routing –instance VPN-C 122.161.2.1
C. ping VPN-C 122.161.2.1
D. ping vpn-instance VPN-C 122.161.2.1


Answer: B


Question: 69
Which configuration can be applied to ensure that no more than 600 MAC addresses are
learned by a virtual switch?
A. protocols {
12-learning {
global-mac-limit {
600;
}
}
}
B. switch-options {
mac-table-size {
600;
}
}
C. bridge-domains {
vlan_100
vlan-id 100;
bridge-options {
mac-table-size {
600;
}
}
}
}
D. bridge-domains {
bridge-options {
mac-table-size {
600;
}
}
vlan_100 {
vlan-id 100;
}
}



Answer: C


Question: 72
Which two problems occur when increasing numbers of users are added to an Ethernet LAN
with no switches present? (Choose two.)
A. There is a greater chance for collisions to occur
B. The MAC table sizes increase
C. Some devices will not see certain traffic
D. There is unnecessary consumption of network bandwidth


Answer: A, D


Question: 74
In your network, you have two LDP routers connected across four physical interfaces. You
have also enabled LDP to operate on all four of those interfaces.
What is the resulting outcome of your configuration between those two routers?
A. One session is built across one neighbor relationship
B. One session is built across four neighbor relationships
C. Four sessions are built across one neighbor relationship
D. Four sessions are built across four neighbor relationships


Answer: B


Question: 75
By default, which RSVP reservation style is used by the Junos OS?
A. fixed explicit
B. fixed filter
C. shared explicit
D. wildcard filter


Answer: B


Question: 76
Which three statements are true about BGP? (Choose three.)
A. iBGP peering adds value in small networks with a single upstream connection
B. iBGP peering adds value in small networks with multiple upstream connection
C. eBGP peering adds value in small networks with multiple upstream connection
D. iBGP peering adds value in large enterprise environments with multiple upstream
connections
E. eBGP peering adds value in large enterprise environments with multiple upstream
connections


Answer: C, D, E


Question: 77
You observe that VPN routes are hidden on your PE router.
Which situation accounts for these hidden routes?
A. The protocol next-hop is not found in inet.3.
B. The protocol next-hop is not found in mpls.0.
C. The protocol next-hop is not found in bgp.l3vpn.0.
D. The protocol next-hop is not found in inet.2.


Answer: A


Question: 78
To prevent fragmentation issues across a GRE tunnel, which MTU value is recommended for
the tunnel to accommodate most UP packets?
A. 1476
B. 1492
C. 1500
D. 1524


Answer: D


Question: 79
By default, which three criteria are used by the Junos load-balancing algorithm to determine a
traffic flow? (Choose three.)
A. protocol
B. source port
C. destination port
D. source address
E. destination address


Answer: A, D, E


Question: 84
You have just configured IPv6 in your network. A packet arrives on your router that exceeds
the MTU size. How will an IPv6 router respond?
A. The fragment offset is referenced and the packet is fragmented.
B. The packet is kept intact and not fragmented.
C. The packet is dropped.
D. The packet is fragmented based on extension headers.


Answer: C


Question: 85
Which two statements reflect benefits of performing per-flow load balancing over per-packet
load balancing? (Choose two.)
A. All physical links in the network are used equally.
B. Packets arrive at the destination in the order they were sent.
C. Provides easier implementation of class of service policies.
D. Allows the destination host to re-order packets and increase performance.


Answer: B, C


Question: 86
By default, the Junos OS advertises which address(es) in LDP forwarding equivalency class
(FEC) messages?
A. all router addresses
B. all transit interfaces
C. loopback address
D. primary transit interface address


Answer: C


Question: 88
What are three valid BGP message types? (Choose three.)
A. Refresh
B. Hello
C. Route
D. Keepalive
E. Open


Answer: A, D, E


Question: 89
What are two benefits of using an OSPF designated router (DR)? (Choose two.)
A. Reduces the size of the link-state database.
B. Reduces LSA flooding on a broadcast segment.
C. Reduces LSA flooding throughout an OSPF area.
D. Reduces router resources used.


Answer: A, C


Question: 90
Which three statements are true regarding the show system switchover operational mode
command? (Choose three.)
A. This command can only be issued on the master Routing Engine.
B. This command displays the status of graceful switchover.
C. This command can only be issued on the backup Routing Engine.
D. This command displays the status of the interface and process databases.
E. This command displays the status of the kernel database.


Answer: B, C, E


Question: 91
You have been asked to use a convention that allows for auto configuration of interface addresses. You are not allowed to use DHCPv6. What do you do?
A. Use IPv4 with the autoconfig option under family inet.
B. Use IPv6 in the network to configure hosts.
C. Use a program (e.g. Vector-Wiz) to auto configure IP addresses.
D. Use an IPv6 static configuration.


Answer: B


Question: 92
You notice that the RID of your router is being taken from the address of your management
interface. What could cause this scenario?
A. The loopback address was configured with a /32 address.
B. The loopback address was not configured under [edit protocols ospf].
C. A suitable loopback address was not configured on the router.
D. The loopback address was configured under [edit routing-options].


Answer: C














Which two events could cause the BGP Active state to appear? (choose two)
 A. The local router does not have a route to the peer device.
B. The local router failed to establish a TCP connection with the peer device.
C. A firewall is stopping all UDP packets.
D The BGP configuration is incomplete.



B,D


2. Which Packet type does the router use to request up-to-date link-state information?
A.IIH
B.LSP
C.PSNP
D.CSNP


C



3.
bridge-domains {
     bd {  vlan-id 100:
 bridge- options {
  mac-table-size {
   3000;
}
}
}
}
After the MAC learning limit of 3000 is reached for the bd bridge domain as shown in the exhibit, what happens to the frames that arrive that contain unknow unicast destination addresses?
A. They are flooded
B. They are forwareded to the default gateway.
C. They are dropped.
D. They are forwarded to the IRB interface.


A



4.you are logged into a PE router participating in a Layer 3 VPN as defined in RFC 4364.  You would like to ping the locally connected CE router's interface.  The address of the interface is 192.168.1.1; the VPN routing-instance is named VPN-A. Which command will accomplish this task?
A. ping routing-instance VPN-A 192.168.1.1
B. ping instance VPN-A 192.168.1.1
C. ping vpn-instance VPN-A 192.168.1.1
D. ping VPN-A 192.168.1.1
E. ping mpls l3vpn VPN-A 192.168.1.1


E


5.bridge-domains {
 vlan_100{
  vlan-id 100;
  routing-interface irb.0;
   }
  }
user@switch> show interfaces terse irb*
Interface   Admin Link  Proto    Local   Remote
irb   up  up
irb.0   up  down  inet   1.1.1.254/24
Referring to the exhibit, what must be true of the vlan_100 bridge domain?
A. vlan_100 has at least one Ethernet interface assigned to it.
B. vlan_100 does not have an Ethernet interface assigned to it.
C. vlan_100 might have an active Ethernet interface assigned to it.
D. vlan_100 does not have an active Ethernet interface assigned to it.


A


6.In your RSVP network you have configured three seperate LSPs to the same egress address.  You have made no other configuration changes to the forwarding decisions made by the router.  Which commands can you use to determine which LSP is being used to forward packets?
A. show route table inet.3
B. show route table inet.4
C. show rsvp neighbor
D. show rsvp session


B


7.You have been asked to identify what the contributing routes are for route 204.7.15/21. Which command will show this information?
A. show route 204.7.15/21
B. show route 204.7.15/21 extended
C. show route 204.7.15/21 exact summary
D. show route 204.7.15/21 detail


D


8.You have recently configured MSTP on two switches in your network to participate in the same MSTP region.  You issue the show spanning-tree mstp configuration command on both switches and notice that the configuration digests do not match.  What does this mismatch indicate?
A. Everything is functioning as expected because the configuration digests should not match.
B. You should ensure that the max-age and hello timers are equal on both switches.
C. You should ensure that the bridge IDs and priority values are unique on both switches.
D. You should ensure that the MSTIs and their VLAN IDs are equal on both switches.


D


9.the policy show in the exhibit has been configured and installed on your router. What is the result of applying this policy?
A. The 172.18.1.0/24 network will be redistributed into OSPF as an external route.
B. The 172.18.1.0/24 network will be redistributed into OSPF as an internal route.
C. The 172.18.1.0/32 network will be redistributed into OSPF as an external route.
D. The 172.18.1.0/32 network will be redistributed into OSPF as an internal route.


A


10.You notice that a route from internal BGP 192.168.1.1 is missing from the local route table. Which two commands would be used to help identify the source of the problem? (choose two)
A. show route bgp
B. show route protocol bgp hidden
C. show route receive-protocol bgp 192.168.1.1
D. show route advertising-protocol bgp 192.168.1.1


B,C


11.You have configured multiple IP-IP tunnels across your network to provide connectivity to remote sites.  Which technique is used to help the IP endpoints in your network determine the optimal packet size to send across your tunnels?
A. path MTU discovery
B. fragmentation discovery
C. end-to-end MTU discovery
D. packet throughput discovery


A


12.Router A receives two similar route advertisements from different BGP peers.  What would cause a route to be selected in this scenario? A. having a lower MED value
B. having a lower local preference
C. learning a route from a peer with a higher peer ID
D. learning a route from a peer with a higher IGP metric


D


13.What are three ways to configure IPv6 addresses in your network? (choose 3)
A. Statically configure your IPv6 addresses
B. Configure your IPv6 addresses using stateless auto configuration
C. Configure your IPv6 addresses by setting up a DHCPv6 server
D. Configure your IPv6 addresses by assigning your router prefix list.
E. Configure your IPv6 addresses by configuring support for unicast-arp-negotiation


A,B,C


14.You have two OSPF routers that are trying to form an adjacency.  When you issue the command show ospf neighbor, you see that one router is in the loading state and the other is in the full state.  Why are you seeing the router's state as loading?
A. The router does not know about received LSA header and has transmitted a link-state request.
B. The router has finished transmitting, but is still receiving database information.
C. The router is waiting for a start event.
D. The router has established bi directional communication with its peer.


B


15.Router B is an OSPF router connected to both Area 0 and Area 2. Area 2 has been configured as a totally studdy area. Which three LSA types does Router B suppress from Area 2? Choose 4
A. Router LSA
B. Network LSA
C. External LSA
D. Summary LSA
E. ASBR Summary LSA


A,B,C,E


16.You have a stub OSPF area running in your network.  Your supervisor has asked you to build a virtual link
across this area to connect new equipment acquired in a recent ISP acquisition. Which statement is correct
about the scenario?
A. Type 5 LSAs would be blocked in a stub area.
B. Type 5 LSAs woudl carry external information across your tranis area to the backbone.
C. Type 5 LSAs would be seen only in the newly attached area.
D. Type 5 LSAs would be converted to type 7 LSAs.


A


17.By default, which BGP attribute is only compared when two route advertisements are received from the same neighboring AS?
A. MED
B. AS-Path
C. Communities
D. Next Hop


A


19.Which statement is true of a layer 2 circuit?
A. Layer 2 circuits use BGP for signaling
B. Layer 2 circuits use OSPF for signaling
C. Layer 2 circuits use LDP for signaling
D. Layer 2 circuits rely on RSVP for signaling


C


20.Which two configuration elements must match on all switches participating in the same MSTP region? (choose 2)
A. mstp-version
B. configuration-name
C. msti-revision
D. revision-level


B,D


21.Which forwarding table designation is used to indicate the load balancing is working correclty?
A. ucst
B. msct
C. ulst
D. mlst


C


22.Which two values are used by an RSTP bridge to remove stale BPDU information? (Choose 2)
A. Message age
B. Forwarding Delay
C. Hello Time
D. Max Age



A,D


23.what is the size of the unique address used to identify each node on an ethernet lan?
A. 3 bytes
B. 6 bytes
C. 9 bytes
D. 12 bytes


B


24.You have been asked to provision a service provider’s network to accommodate Layer 3 VPNs
as defined in RFC 4364.
Which three tasks must be performed before the provider core is ready to carry VPN traffic?
(Choose three.)
A.All Juniper Networks PE routers must be configured with an appropriate router-ID unique to the VPN
B.All Juniper Networks PE routers must be configured with an appropriate route-target unique to the VPN
C.All Juniper Networks PE routers must be configured with a routing-instance of type forwarding.
D.All Juniper Networks PE routers must be configured with a routing-instance of type vrf
E.All Juniper Networks PE routers must be configured with a routing-instance containing the CE-facing interface.


B,D,E


25. Which two IS-IS packet types are used to maintain IS-IS database synchronization? (choose 2)
A. IIH
B. LSP
C. PSNP
D. CSNP


C,D


26.Before configuring an RSVP LSP in your network, you first apply a baseline configuration to all the routers.  Which three configuration elements are minimally required in the baseline? ( choose 3)
A. Family mpls on the loopback interface
B. family mpls on the transit interfaces
C. protocols ldp for the appropriate interfaces
D. Protocols mpls for the appropriate interfaces
E. protocols rsvp for the appropriate interfaces


B,D,E


27.What are two characteristics of a traditional Ethernet LAN? (choose 2)
A. Nodes share a physical medium
B. Nodes can successfully transmit simultaneously
C. it consists of a single broadcast domain
D. nodes use a step up algorithm when collisions are detected



A,C


28.Which two statements are correct regarding VPLS mesh groups? (choose 2)
A. Unicast packets destined to another PE router within the same mech group are dropped by the local PE router.
B.Unicast packets destined to another PE router in a different mesh group are dropped by the local PE router.
C.Broadcast,multicast, and unicast packets of unkown origin received from a PA router are flooded to all local CE routers.
D.Broadcast,multicast, and unicast packets of unkown origin received from a PA router are flooded to all remote PE routers.


A,C


29.Which type of router can provide connectivity between areas in an IS-IS domain?
A. a level 1 router with adjacencies within a single area
B. a level 2 router with adjacencies in more than one area
C. an area border router with adjacencies in more than one area
D. a level 2 router with adjacencies in a single area



B


30.In an IS-IS network, which device represents the pseudi-node?
A. a designated intermediate system
B. an area border router
C. a router with an IS-IS export policy
D. a router connected to the backbone


A


31. Your customer complains that their layer 3 VPN is not passing traffice from one site to another.  You assigned that customer to VPN-A. Which command on the PE router will confirm the presnece of custom routes?
A. show route VPN-A
B. show route VPN-A table bpg.l2vpn.0
C. show route table inet.3 VPN-A
D. show route tabel VPN-A.inet.0


D


32.from the output shown in the exhibit, what would happen to a packet destined for address 172.29.3.5?
A. The address is not in the aggregate range; the packet is sent to the Routing Engine.
B. The address is in the aggregate range; the packet will be silently dropped
C. the address is not in the aggregate range; the packed will be forwarded
D. the address is in the aggregate range; the packet will be dropped



D


33.Your customer would like to forward traffic using DLCI 600 and maintain layer 2 information across a VPN.  Which solution will meet these requirements?
A. a layer 3 VPN
B. a layer 2 VPN
C. Virtual Private LAN Service (VPLS)
D. an IPsec VPN


B









18.click on the exhibit
What does IS-IS/18 mean in the output display in the exhibit?
A. These routes are internal level 1 routes.
B. These routes are internal level 2 routes.
C. These routes are external Level 1 routes.
D. These routes are external level 2 routes.


Answer B